fbpx

Kiveriö harmaa

Valitse koko

Kiveriö-matto yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, luoden täydellisen lisän kodin sisustukseen. Tämä sileäpintainen matto on saatavilla klassisissa harmaan ja ruskean sävyissä, jotka tuovat eleganttia tunnelmaa jokaiseen tilaan.

Kiveriö-maton perinteinen kuosi ja harmoniset värit tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus moderni tai perinteinen, tämä matto sopii saumattomasti osaksi kokonaisuutta.

Maton sileä pinta on miellyttävä ja helppohoitoinen, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan myös vilkkaasti liikennöityihin tiloihin. Se kestää arjen haasteet ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään.

Kiveriö-matto on saatavilla eri käytävämatto kokoina, jotka sopivat täydellisesti kapeisiin tiloihin, kuten eteisiin ja käytäville. Kokoja on saatavilla 80x150cm, 80×200 cm, 80×250 cm ja 80×300 cm, joten voit valita tilaan sopivan vaihtoehdon.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Kiveriö-matto on suunniteltu kestämään käyttöä. Se säilyttää muotonsa ja värinsä hyvin, ja on helppo pitää puhtaana säännöllisellä imuroinnilla. Matto on vesipestävissä.