fbpx

Toimitustavat

Toimitusmaksu 9,90/14,90€. Toimitusmaksu määräytyy pakkauksen koon ja painon mukaan.

Lähetys toimitetaan tilaajan osoitteen perusteella lähimpään Postin konttoriin, Postin noutopisteeseen tai vaihtoehtoisesti Postin pakettiautomaattiin. Postipaketti on noudettavissa postitoimipaikasta pääsääntöisesti toisena arkipäivänä lähetyspäivästä. Posti lähettää tekstiviestinä noutoilmoituksen asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat pakettia Postin noutopisteestä. Posti säilyttää paketteja noin 2 viikkoa, jonka jälkeen paketti palautuu meille.

Posti kotijakelu 25,00 €

Osa verkkokauppamme tuotteista ovat niin isoja, että ne toimitetaan kotijakeluna suoraan koti-ovellesi. Myös pienemmille tuotteille voit valita kotijakelun. Kun valitset kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon Posti voi ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksen ajankohdasta. Posti ottaa aina yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Paketti on mahdollista noutaa myös postista, mutta vastaanottajan pitää olla yhteydessä Postiin ja sopia lähetyksen toimittamisesta postiin. Palveluun kuuluu 1 toimituskerta, mutta tarvittaessa lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen toimitus.

Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja 2 täyttä kalenteriviikkoa.2